Algemene voorwaarden

Om alles rond uw bestelling goed te laten verlopen hebben we een aantal regels opgesteld. Als de regels ergens niet in voorzien dan zullen we het in onderling overleg oplossen.

1 De artikelen worden pas verzonden na ontvangst van de betaling. Bij internetbetalingen meestal de volgende dag. (Mits op voorraad, dat zijn de turnpakjes meestal niet) Bij betaling via paypal kan dit ook dezelfde dag al. Bij de sportkleding wordt pas na ontvangst van de betaling begonnen met het naaien.

2 De verzending gaat zoveel mogelijk per brievenbuspost.  Hartenlief is niet verantwoordelijk voor een goede bezorging door PostNL. Er wordt voor de verzending soms gebruikt gemaakt van doosjes die nog net vallen binnen de normen die PostNL stelt, het is daarom belangrijk dat uw brievenbus ook voldoet aan de normen de zij daarvoor stellen. Helaas komt het soms voor dat de doosjes niet bezorgt kunnen worden doordat de brievenbus te klein is, al dan niet door de tochtstrip.

3 De turnpakjes en mondkapjes worden over het algemeen speciaal voor u gemaakt en kunnen in de regel niet geroutineerd worden, tenzij anders was overeengekomen. Bij twijfel over de juiste maat graag van te voren contact met mij opnemen, soms kan de maat aangepast worden of kan ik een paspakje sturen. De pakjes uit de rubriek uitverkoop zijn wel binnen de wettelijke 30 dagen bedenktijd te retourneren. 

Bij pakjes die ik maak naar een ontwerp van uzelf wijs ik er nadrukkelijk op dat dit uw eigen ontwerp moet zijn, geen tekening van een bestaand pakje van een ander merk. Indien het bij mij bekend is zal ik het ontwerp ook afwijzen. Indien later blijkt dat het een ontwerp is van een ander merk, en ik krijg daardoor te maken met boetes dan stel ik de klant hiervoor aansprakelijk! Mocht ik tijdens het maken van de pakjes er achter komen dat ze toch van bestaande pakjes zijn overgetekend dan zal ik de pakjes niet afmaken en geen geld terug geven!

5  Sommige stoffen (zoals de Lack, glitterfolie en hologram stoffen) reageren zeer gevoelig op wrijving en zweet (bijvoorbeeld onder de oksels). Hierdoor kan de folie van de basis stof "losweken" cq. "oplossen" en afgeven op andere stoffen. Ook deodorant, parfum en bodylotions hebben een negatieve werking op deze stoffen. Ook kunnen soms de kleuren doorlopen als er verkeerd gewassen wordt. Het advies is heel kort met de hand wassen en vooral niet in het water laten staan. Ik kan geen garantie geven op het verkleuren van stoffen of verdwijnen van de glanslaag.